Sivut

tiistai 6. syyskuuta 2011

erittäin hyvä, ellei täydellinen !

Moi !
Ette uskokkaan, Maxi oli unelma tänää :D Se meni niin nätisti :)
Menin talliin ja hain ponin, sit siinä puunasin sitä ja heitin kamppeet päälle. Ulkona oli just ihana sää, aurinko paisto muttei ollu liian kuuma :) Alotin hommat saman tien. Tänää oli toisaalta vähä höntsä-päivä, tehtii vähä kaikennäköst :) mul oli kyl kans kamera messissä, eli kuvailin paljo ja otin muutamii videoita.
Ravi oli aluksi vähän laiska, mutta sain sen äkkiä reippaaksi. Yritin mahdollisimman paljon saada sitä eteen alas. Poni käytti jopa takajalkoja ! :)
Laukka oli tosi pyörivää ja reipasta, välillä se innostu ja vähä pomputti takajalkoja, mut ei pukitellu, toisaalta ei ne pukitkaa oo pahoja :D
Sitte lopuks nostin jalustimet ja heitin ohjat kaulalle, ajattelin vähä juoksuttaa pollee. Poni seuras mua yllättävän kiltisti :) Kerran se karkas, mut ollaa siitä ihan hiljaa.... Menin sen kaa ennen loppuraveja metsään hyppimään kaatuneitten puitten yli, ihana oli :) Pari laukkakuvaa :


Sitte loppukäynneillä otin satulan pois ja annoin sen käydä piehtaroimassa nii sen jälkee hyppäsin sen selkää ilman satulaa ja näi menin sitte loppukäynnit. Sitte tallissa annoin sille ruoan ja menin sen karsinaa pesemään sen suitsii nii kun se oli syöny nii se tuli nuolee mua, oli just ihana :) Sitte venytin sitä ruisleivillä, heitin pihalle ja annoin suukon mun kauniille pojalle <3
vähä kuvii ja laukkavideo :


nää oli niitä sen pomppuja :D




poni jakso työskennellä :)


<3



i love him


I wish you were a little smaller,
not just small but really really short,
so I could put you in my pocket,
and carry you around all day<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)