Sivut

tiistai 25. kesäkuuta 2013

Yksittäistä pystyä Bingon kanssa ja kahlausta

Moi!
Meninkin eilen Bingon iltapäivällä ja saatiin Katja revittyä mukaan. En Bingolla ollut hypännyt kunnolla ollenkaan, niin ajattelin virkistää hepan liikutusta hyppäämällä jotain tosi simppeliä ja helppoa maneesissa (kuskikaan ei kummoisia jaksanut helteen takia). Alkuverkkojen ajan pyysin Katjaa rakentamaan yhden pystyn suoralle, jota pikkuhiljaa korotettaisiin ja tulisin siihen eri tempoisissa laukoissa ja kokeilisin kaikkea jännää.

Bingo oli tosi hyvä, vaikkakin toin sen itse joko liian juureen tai ponnistuspaikka oli tosi kaukana. Muutamia hyviäkin hyppyjä tuli, varsinkin vasempaan kierrokseen. En tiedä pystyn lopullista korkeutta, jotain 80-90cm enkä sitten raaskinut hypyttää enempää, olihan Bingo hypännyt niin hyvin pitkästä aikaa. Loppuverkkasin sitten Bingon ja lähdettiin loppukäynneille rantaa kohti.

Hypyistä ei ole kuvia, kun omasta kamerasta loppui akku eikä puhelimella saanut mitään selkoa maneesissa.

Mentiin sitten kahlaamaan ja Bingo oli paljon rohkeampi nyt kun viimeksi kun oltiin ensimmäistä kertaa ja yksin. Aluksi oli vähän työtä saada se astumaan veteen, mutta sitten kun Bingo siihen rohkaistui, suostui se kävelemään jo pidemmälle, polvien yläpuolelle. Sitten tuli taas stop. Sain Bingoa pari askelta eteenpäin, jolloin käänsin sen ympäri ja palattiin takaisinpäin. Katja nappasi kännykällä pari meidän seisomakuvaa:




Ainiin, viime valmennuksessa Lotta otti puhelimellaan yhden kuvan, olisiko 80cm radasta, jonka haluan näyttää teille:

Kauhea loikka... :D
Keskiviikkona ja torstaina on valkut ja lauantaina menen pakkaamaan tavaroita ja pesemään Kinkun sunnuntaita varten. Kai mä sitä Bingoakin ratsastan jossain välissä. :)

6 kommenttia:

  1. koita olla vaa hiljaa käsi hiljaa, kevyes istunnas. oon tullu sil sillee päälle metrin iha ilman ongelmii :)se osaa iha ok kattoo ite paikan ja kaikkee sit ku se älyy et siin on este edessä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo no kattoo mitä hypätää jos viel hypätää! oli vaa sellane kuumuus ettei bingokaa jaksanu keskittyy niihi ponnistuspaikkoihi ja hikoili jo alkuverkan jälkeen.. :D

      Poista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)