Sivut

torstai 13. kesäkuuta 2013

Kahlausta meressä

Heips! Menin Bingolla ensimmäistä kertaa ilman satulaa, kun oli aika kuuma päivä niin onhan se kivempi Bingolle. Halusin itsekin koittaa miten se toimii ilman satulaa. No päätin sitten kuuman päivän kunniaks lähteä kahlaamaan (Husö on siis ihan meren rannassa), alkoi tehdä mieli kun näin joukon leiriläisiä lähtevän sinne. No, odotin kunnes leiriläiset palasivat sieltä ja lähdin kävelemään.

Kuvat on edelliseltä kerralta jotka unohdin lisätä (c) Eme

Saavuttiin rannalle ja Bingo oli ihan täpinöissään kun katteli horisonttiin. Aluks mentiin vähän varovaisemmin veteen, Bingo haisteli vettä ja hörisi kauheesti, välillä peruutettiin, välillä jouduin vähän pakottamaan sitä veteen ja kehumaan kauheesti kun se suostui sinne menemään. Päästiin polviin asti, enkä halunnut mennä pidemmälle kun olin itse ihan täysissä pukeissa ja jalat alkoi hipoa vettä. Bingolla oli kuitenkin hauskaa, se roiskutti jaloilla kauhomalla vettä mahaan ja läiskytteli kauheasti.

Kun lähettiin takas päin, Bingolla oli kauheesti energiaa ja se oli oikeesti ihan kuumana. Se kyttäsi ja säpsähti joka asiaa mikä tuli vastaan, eikä meinattu päästä yhden mökin ohi, jonka pihalla oli teltta lapsineen. Oli se kuitenkin kauhean pelottava.

Päästiin Husöhön ja menin tuuppaamaan kentälle. Bingo oli aika herkkä ja loppua kohti rennompi, vaikkaa kaikkea piti edelleen säpsähtää. Tehtiin kaikkea simppeliä ja yksinkertaista, kun sitten jossain vaiheessa tuli leiriläisiä kentälle niin aloin lopettelemaan.

Kävin kanssa ostamassa sellasta rasvaa kun VetGoldia apteekista, sitä pistetään tonne suupieliin kun ne on Bingolla vähän kuivat. Tänään menin kuvaamaan Emeä ja tämän vuokrista Sälliä, he olivat niin hienoja!

Mun aikataulua hieman:
TO tänään olin Emeä kuvaamassa ja piti olla valmennus, mutta se peruttiin kun oli liian vähän valkkulaisia tulossa.
PE Pumpersilla on palaveri Savijärven ja Lappeenrannan kisoista. Sitten ratsastan Bingon.
MA valmennus siirrettiin tälle päivälle.
TI toinen valmennus, jonne menen ehkä myös.

Tästä eteenpäin en vielä tiedä tarkkaan millon menen Bingon tai millon on valmennuksia. Tähän loppuun vielä kuvia jotka unohdin viime postaukseen lisätä!



Ihana Kinkku <3

Mitä mä teen...

5 kommenttia:

  1. voi hurja bööböö :DD kerro sit joskus monelt valkku ni tuun stalkkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on hurja! :D ma ja ti klo 8 ;)

      Poista
    2. apuaaa poistin sun kommentin eme taas, mikä tätä vaivaa.. :D mut kyl sä pystyt siihe, edes toisena aamuna! ;)

      Poista
    3. oot huono :D.... ja tota jos lähetää siit et tänää heräsin klo 13 nii pahalt näyttää :D:D

      Poista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)