Sivut

perjantai 28. kesäkuuta 2013

Hui mitä hyppyjä!

Kaikki (c) Emeliina

Minähän en tuntiratsastajana ole tämmöisiin esteisiin tottunut! Mutta, kerta se on ensimmäinenkin, eikä 10cm korkeampi este kun viimeisin korkein hyppäämäni ole kauhean iso muutos. :)

Tänään leirikisojen jälkeen kun hepat meni laitsalle, sain kentän käyttööni ja Eme oli mukana auttamassa. Tarkotus oli mennä kangilla koulua, kun viimeisiä Bingon liikutuspäiviä viedään, mutta nyt kerran kun oli apuri mukana, oli hyvä tilaisuus rakentaa muutama este ja hypyttää Bingoa oikein kunnolla.

Alotettiin pikkuesteistä, noin 60cm korkuisista, Eme pystytti kolme estettä, yhden okserin halkaisijalle ja yhden kahden pystyn suhteutetun pitkälle sivulle, johon mahtui neljä pientä tai kolme reipasta laukka-askelta. Pyrittiin kyllä siihen kolmeen. 

Tultiin näitä kolmea estettä eri suunnista (okseri kyllä aina samasta suunnasta) erilaisilla tehtävillä. Bingo hyppäsi superhyvin ja innokkaasti, alkoi kuumumaan sen verran, että aina kun yritin kävellä niin Bingo vaan kipitti ja yritti ravata tai laukata. 



Voi Bingo.. :D



Oivoi... Hienosti :D

Kun okseri oli jo sen metrin, Bingo hyppäsi niiin loistavasti, että estettä nostettiin vielä. Loppujen lopuksi okseri oli päälle 110cm, hipoi 120cm:ää, ja edelleen tuntui, että Bingolla ei olisi mitään ongelmaa hypätä vielä isompaa. Jätettiin kuitenkin siihen kun B oli niin hienosti hypännyt, ja aloin loppuverkata. Hyvä B<3


Toi jalka valuu väkisin tonne taakse... Mur.



Ainiin, valkuista tulee myöhemmin postausta! (jos jaksan) Ei kuitenkaan tehty mitään erikoista, mentiin leiriläisten A-merkin esterataa osissa ja Kinkku oli tosi hyvä molempina päivinä.

Eilen vielä liikutin Bingon, oli kauhea ukkonen ja sade, niin mentiin maneesiin. Saatiin olla ihan rauhassa ja juoksutin Bingoa liinassa. Sillä oli sen verran energiaa, niin suljin maneesin ovet ja annoin sen juosta 10min ympäri maneesia ja otin sen takaisin ympyrälle, tosin ilman liinaa. Tosi hyvin se pysyi mun ympärillä ilman naruakin, ja totteli käskyjä askellajeista. On se hieno heppa!

Huomenna menen tallille ratsastamaan Bingon (luultavasti vikaa kertaa...!) ja sitten jos hepat on haettu laitsalta sisään, pestään ne ja pakataan muutenkin kamat sunnuntaita varten, sitten Maija tulee meille yöksi ja valmistaudutaan itsekin kisoihin. Maijan valkkuheppa Capo tulee Kinkun kanssa samaan traikkuun, ja iskä on kuskina meidän pakulla. Ens postaus tulee varmaankin jo su!

6 kommenttia:

  1. Huhhuh, oot sä kyllä hurjapää. :D Mua jänskättää jo puolta matalammat esteet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahhah mä oon :D kyllä muaki pikkusen jännitti mutta sitten se meni ohi nopeasti. :)

      Poista
  2. kyynärpäät, näytät iha irlantilaiselt! ;) hienosti oikeesti, oon ylpee sust ja murmelista ja ootte tehny hienoo työtä <3 puspus nähdään pian ku tuut tänne valtameren keskelle vuoristoon heihei rakkaani xx

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no mä katoin kans, kellään muulla ku oon hypänny ei oo ollu tommosii kyynärpäit mul, en tiiä mistä noi revin :( kiitos paljon ja ikävöin sinua kovasti, nähdään pian armaani <3.

      Poista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)