Sivut

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Sasuilua + R.I.P Nakke

Sasu-kuvat (c) Miisa P


Viime tiistaina oli tosi hyvä tunti. Menin Sasulla koulua ja tällä kertaa meni superhyvin. Paljon en nyt jaksa tästä kirjoittaa kun Nakke-juttu pyörii päässä. Ensi sunnuntaina olisi koulukisat mutten mene kun ollaan kaveirn kanssa Himoksella.







Sitten vähän ikävämpi asia. En halua mainostaa kovin koska se mitä tapahtui oli kauheata enkä halua vahingossakaan levittää mitään typerää.

Jokatapauksessa, viime viikolla sain mun kaverilta kuulla, että Nakke ja Esko oli yhdessä karanneet sähkölankojen läpi tarhoista. Nämä kaksi on aikamoisia räsävillejä yhdessä ja nämä oli sitten laukanneet autotielle (se Talman tie on vähän syrjäsempi hiekkatie eikä mikään iso tie) ja Nakke oli sitten törmännyt auton kanssa. Molemmat etuset murtuneet ja toinen takanen kokonaan katki. Ei se kauan kuulemma joutunut kärsiä kun apu ehti paikalle ja se lopetettiin saman tien. 

Auto kuulemma kärsi vähän ja ajoi ojaan, muttei kuskille käynyt mitään. Shokissa varmaan vain. Eskokin on kuulemma ihan kunnossa, vaikka samoina päivinä olikin vielä niin adrenaliinissa siitä mitä tapahtui, ettei ottanut selkoa että oliko sillä vammoja vai ei.

Harmittaa Talman omistajan (+''henkilökunnan''), ratsastajien, jäsenten ja minunkin puolesta kauheasti tämä Naken kohtalo. En mäkään ikinä kerinnyt sillä ratsastaa ja Talman talli menetti nyt hienon kouluhevosen.

Esko ja Nakke kentällä riehumassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)