Sivut

tiistai 19. helmikuuta 2013

Popsu, päivä 3

Moikka!
Eilen meiltä katkesi netti niin en päässyt kirjoittamaan. Menin tallille neljän maissa ja tein Popsulle ruoat. Kävin hoitamassa Popsun ja lähettiin tallustelemaan maneesille.
Oltiin aluksi yksinään, joka oli tosi hyvä. Kävelin pitkät alkukäynnit, jonka jälkeen aloitin käyntityöskentelyn. Tein ympyröillä takaosakäännöksiä, pysähdyksiä ja pitkillä sivuilla avoa.

Eiliseltä

Siirsin kevyeen raviin hetken kuluttua ja annoin sen mennä vähän pidempänä ja ''löysänä''. Verryttelyn jälkeen tehtiin harjoitusravissa samoja juttuja kun käynnissä. Nyt yritin vähän koota Popsua ja lyhentää sitä alkukeventelyjen jälkeen.

Puolen tunnin jälkeen otin laukkaa molempiin suuntiin. Annoin aluksi laukata reippaasti eteenpäin, mutten kuitenkaan mitenkään holtittomasti. Ennen kun aloin työskentelemään laukassa, otin jalustimet kaulalle, näin sain itselleni paremman istunnan. Tein siirtymisiä, kokoamisia ja pidentämisiä, koitin muutamat vastalaukat pitkillä sivuilla.

Otin vielä ilman jalkkareita harjotusravissa samoja tehtäviä. Tein paljon suunnanmuutoksia ja asetuksen vaihteluita. Sitten nostin jalkkarit ja keventelin, annoin sen venyttää kaulaa. Kävelin sen jälkeen melkeimpä 20min loppukäynnit maasta käsin. Oli aika mukava :)



Tallissa vielä kylmäsin sen jalkoja vesarissa noin puol tuntia ja heitin safkat. Sitten puunasin huolellisesti suitset ja satulan. Pääsin kotiin siinä seittemän maissa :D

Huomenna juoksutan tai kävelytän Popsua ja illalla on Husössä tunti. Ja hei, mitä tykkäätte uusista jutuista ulkoasussa? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)