Sivut

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Popsu, päivä 2: TALLIPÄIVÄVIDEO

Nämä postaukset tulevat nyt ihan peräkkäin.. Mutta, tänään mentiin Katjan kanssa tallille ja tehtiin tallipäivävideo. Ratsastin koulupenkillä ja koitin mennä ilman kannuksia, ihan ok oli. Osan loppukäynneistä kävelin tiellä. :)



Videossa on vain osa hommista jotka tein, ei Katja ihan kaikkea voi kuvata. (esim. ratsastuksen jälkeen on otettu vain muutama video koska oli vähän kiirettä) Ja tästä tuli tällanen enemmän ''taiteellinen'' :D Kiitos Katjalle!!

Huomenna ajattelin mennä aamulla tallille, mennä kunnon hikitreeni koulua ja kylmätä sen jälkeen Popsun jalat huolellisesti. Tänään mentiin noin 45min vähän rennommin mutta huomenna ajattelin mennä päälle tunnin kunnolla. Ylihuomenna olisi varmaan Popsun juoksutus tai kävelypäivä, katsotaan :)

Mitä piditte tällaisesta tallipäivävideosta? :)

4 kommenttia:

  1. Lisää tällaisia videoita:) Olisiko joku vinkki miten saat hevosesi menemään noin hienosti muodossa?:) Olisi kiva nähdä lisää tämänkaltaisia videoita:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, kiitos vinkistä!
      En itse osaa ratsastaa niin hyvin, että antaisin kenellekkään neuvoja, joten jospa kysyisit opettajaltasi tai muulta? :)

      Poista
  2. Tää oli ihan sairaan kiva aino!! Lisää tämmösiä :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeeeij kiitti! <3 Okeei pitää yrittää tehä lisää :)

      Poista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)