Sivut

keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Popsu, päivät 4 ja 5 + vammoja

Eilen pidin Popsulle kävelypäivän. Nevaksessa on sellanen sääntö, että kun menee maneesiin tai kentälle, hevosella pitää aina olla jotkut suitset, niin Ada kehotti laittamaan hakkikset niin Popsun suu saisi levätä. Kuitenkin, Popsun naamassa oli yllätys tallille päästyäni.


Haava on juuri turpiksen kohdalla, niin hakkiksia en voinut pistää. Menen loput päivät ilman turpista normisuitsilla. Juttelin Adan kanssa puhelimessa ja sovittiin miten hoidan haavaa ja tänään se näyttikin jo paremmalta, alkoi jo rupeutumaan. Hyvä juttu :)

Pidin Popsulle eilen kävelypäivän. Illalla mulla oli koulutunti Husössä. Sain Kinkun ja aluksi olin tosi ilonen. Sillä on kuitenki jalat ja selkä kipeinä ja tunti oli kentällä (maneesin tarkastuksen vuoksi sen yhden maneesin katon romahduksen takia) niin ratsastus oli yhtä tuskaa. Pukkeja tuli tiuhaan tahtiin ja yksi niistä oli liikaa mun tasapainolle...


Lensin maahan (ensimmäinen ruumiinosani joka osui maahan oli muistaakseni poski..) muttei sattunut mihinkään pätkääkään. Kinkku lähti juoksemaan mutta pysähtyi lopulta mun eteen ja hyppäsin takasin selkään. Nyt tosta tunnista on vuorokausi ja polvi näyttää aika kauniilta... Siihen ei kuitenkaan satu yhtään.

Tänään juoksutin Popsun kun unohdin kaikki ratsastuskamat kotiin (en tykkää kauheesti tunkee uggeja jalkkareihin). Popsu käyttäyty tosi kiltisti juoksuttaessa, toisin mitä mä oon tottunu juoksuttamaan.. Alotin maneesissa mutta siellä alko olla porukkaa sen verran, että siirryin kentälle kun Popsu oli lämmennyt. Pohja oli yllättävän hyvä ja ulkona oli aika lämmin nii uskalsin mennä sinne. Vähän pimeetä vaan oli :(


Sitten kylmäsin taas jalat huolella :)
Huomenna meen tallille vähän aikasemmin ja haen Popsun tarhasta jos se siellä on. Ratsastan sen varmaan tunnissa ja lähden Oonalle päin, mennään illalla vähän pippaloihin :) Eli postaan ylihuomenna!

2 kommenttia:

  1. Oikeesti on niin ihanaa lukee täältä et Popsu saa hyvää hoitoa ja teil menee hyvin :) saa olla ihan huoletta tääl, helpotus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu meil on kaikki menny tosi hyvin! Lomaile ihan huoletta ;)

      Poista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)