Sivut

torstai 24. tammikuuta 2013

Puomeja + pääsiäisenä Pantsu!

Ihan näin aluksi haluan ilolla ilmoittaa, että palmusunnuntaina ja sen jälkeisenä maanantaina on Piia Pantsun valmennukset Husössä! Menen Kinkulla molempiin ja olen aivan tohinoissani! Ei milloin tahansa pääse Pantsun valkkuun, ainakaan normi tuntiratsastaja? :)

Sitten, toinen ilmoitusasia. Lopetin nyt Talmassa käymisen, eli muokkaan noita sivuja. En vaan yksinkertaisesti ehdi käydä siellä, enkä tule siellä oikein edistymäänkään... Ikävä jää, mutta satunnaisesti yhä käyn.

Tiistaina menin puomeja Felixillä, sillä ihanalla hirmulaiskalla asialla. Tuli vähän läiskittyä kun raippakin meni rikki (vitsivitsi, se oli jo valmiiksi osittain risa, eikun taas uusi ostamaan..), mutta yllätyin siitä kuinka kiva se olikin, jaksoi mennä puomeja jopa kaksi tuntia putkeen. Jenna kertoi just, että sillekin pitää antaa vähän armoa kun se ei syö kauraa jonkun ihmeen ruokavalionsa vuoksi eikä saa siitä extraenergiaa niinkuin muut hevoset.

Te ette olis halunneet nähdä sottauksen alla olevaa.

Lisää kuvateksti

kuvat (c) Anna, Emen kameralla :)
Harmittaa niiiiin paljon, että Anna lähti kuvaamasta ennen lopputuntia ja -verkkaa. Felix oli niin muikee lopuksi! Jäi ihan ok fiilis, vaikka vatsalihakset ja jalat ihan jumissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)