Sivut

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Hyvä valkku ja rodeota..

Menin eilen Jennan tunnilla Kiralla esteitä. Tammalla oli kauheesti energiaa eikä meinannut pysyä nahoissaan. Alkoi jossain vaiheessa kyttäämään yhtä nurkkaa, joka oli tosi ärsyttävää, eikä lopettanut sitä missään vaiheessa. Se vähän häiritsi ratsastusta..

Puhelinlaatu..

Hyvä laatu tässäkin, mutten saa videota puhelimesta siirrettyä koneelle, niin jouduin kameralla videoida sen puhelimesta. Eli ei näy melkein mitään :D


Aina kun Kira rentoutui, se oli tosi kiva oikeesti. Vähän ehkä painoi kuolaimeen ja kaahotti (esim ravatessa) mutta oli rento ja tykkäsin kovasti sen lentävästä askeleesta. Äiti tuli lopputunnista vilkasemaan, eikä osannut ottaa paria kuvaa tai videota loppuverkasta, olispa ottanut kun Kira oli vihdoin niin kiva..

Sunnuntain valmennuksesta ei ole kuvia, enkä ole vieläkään saanut niitä jonkun edellisen valkun videoita. Niitä odotellessa. Mutta, viime valkussa mentiin vähän rataa ja erikoisesteitä.


Oon ihan ihmeissäni miten toi meni niin hyvin toi valkku. Ylimpänä kuvassa on lankku ja aalto, jota hevoset kauheesti kyttäsi. Kinkku hyppäs ne ihan mielellään, josta yllätyin tosi positiivisesti. Muutenkin meni mahdottoman hyvin.

Jillataa Reetun kans just himassa :) Koeviikko, pitäs lukea..
Teen teille joku päivä pienen koirapostauksen pitkästä aikaa :) Nyt on tosin koeviikko niin pitäs lukea, jotein heippa :)

Ps. Kävin viime perjantaina kävelyttämässä Nellin heppaa Ziggeä Nevaksessa ja hoidin sen muutenkin.

Pps. Mitä tykkäätte ulkoasusta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)