Sivut

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Asiaa sekä ratsastuksia

Heippa, enpä oo vähään aikaan postaillut. Syynä kuvattomuus ja koulun kiireet. Joka tapauksessa, viikko sitten tiistaina menin Sasulla tunnin, meillä oli sijainen. Sasu oli ihan kiva, mutta tunti meni muuten ihan p*rseelleen. Lopuksi kun laukattiin, se ''säikkyi'' katsomoa ja siinä se sitten olikin, ei suostunut työskentelemään ja pukitteli. Olisin halunnut mennä Sasulla Jennan opetuksessa.

Keskiviikkona en ollut tallilla, koulujuttuja.

Sunnuntaina oli suoraan sanottuna yksi parhaimmista valmennuksista. Mentiin taas ilman jalkkareita kavaletteja ja puomeja. Herranjumala oli tehokasta ja loppujen lopuksi Kinkku oli järkyttävän hyvä! Yhdessä vaiheessa meinasin todella tipahtaa, kun Kinkku kuumu kavaleteista ja teki jonkun ihme loikan ja lensin kaulalle roikkumaan :D Sain vedettyä kyllä itteni ylös.
Kyllä jotain videoita tunnista on, lisään ne tänne kun saan ne!

Eilen oli Jennan istuntatunti ja menin Emirillä, aluksi oli hevonen kyllä ihan järkyttävä mutta sitten kun alkuverkka oli vedetty ja jalkkarit saatiin ottaa pois ja rentouduin, kyllä hepastakin tuli parempi.

Kuvat otti Eerika Emen kameralla. Kiitos! :)






Sitten vielä sellanen infoasia, että lopetan ratsastuksen Talmassa. Mulla ei riitä aikaa koulun ja Husön lisäksi, sekä en pääse edistymään siellä. Harmittaa todella, sillä oon ratsastanut siellä 10½ vuotta. Mutta elämässä tulee muutoksia ja mennään eteenpäin. Käyn luultavasti vielä satunnaisesti ratsastelemassa siellä, mutten käy enää tunneilla.

2 kommenttia:

  1. Hieno blogi jonka olen seurannut jo vähän aikaa.:) Olis kuitenkin kivempi katsoa kuvia jos blogi olisi vähän leveämpi! :)

    http://evskukka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! :)
    Hyvä kun kerroit, otan kommentin huomioon. Vinkkinä, jos klikkaat kuvaa niin voit selata kaikki ne läpi sieltä :)

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)