Sivut

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Millon tää talvi päättyy?

Kauhee kun inhoan tätä talvea. Rajansa kaikella, mun mielestä kesä sais alkaa tulla jo... Eilenkin Sipoossa pakkasta -29??

Anyway, tänään oli valkku kun mittari ei näyttänyt meillä ainakaan enempää kuin -17 ja Husössä vielä vähemmän (jos auton mittariin on luottamista). Olin hyvissä ajoin tallilla ja menin pistämään heppaa valmiiksi.

Aurinko sentään on paistanut kivasti!
Alotettiin samalla puomitehtävällä kuin viimeksi josta en ole vielä saanut videoita ja muutaman toiston jälkeen meni hyvin ja siirryttiin menemään rataa.

Klikkaa kuva isommaksi jos et nää kunnolla :)
Kuvan esteet ja niiden välit ja paikat on ihan oudosti että yritin saada ne näyttämään vähän oikealta. Aloitin Kinkun kanssa eikä siitä tullut melkein mitään. Se kuskasi mua kun märkää rättiä, ja niin oikeastaan meitä kaikkia vähän kuskattiin. Ihan ymmärrettäväähän se on, kun koko talvena ei kunnolla olla hypätty, on pakkasten takia vähän löysäilty heppojen kanssa ja ensimmäistä kertaa pääsee kunnolla hyppäämään, niin innostuuhan sitä.

Gia sitten pienensi esteet ja kehotti ottamaan jalkkarit takaisin kaulalle, niin saatiin taas keskityttyä kunnolla ratsastamiseen. Tällä kertaa menikin paremmin, vaikka Kinkku kovin kuumu noista esteistä.

Loppuverkka ja talliin. Kinkulla ei menty valkun jälkeen niin hoidin sen rauhassa. Heitin sille noin 20min loimen päälle kun hikeä oli hieman näkyvissä. Hain myös pakastimesta kylmäyssuojat ja pidin niitä vuoroin etu- ja takajaloissa jonkun aikaa. Sitten venyteltiin ja hoidin sen varusteet perusteellisesti.


Ens kerralla vois ihan tosissaan koittaa sitä tallipäivävideota? Jos vaikka Fanny tai joku kerkeisi kuvaamaan, joko tiistain tunnilla kun itse hoidan hevosen tuntia ennen ja sen jälkeen, tai sunnuntaina kun Kinkulla ei mene kukaan muu. Niin näätte sitten vähän sitä hoitamistakin.

Tallivaatetus jonkun aikaa sitten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)