Sivut

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

valmennus Kinkulla ja pari syksyistä kuvaa

Heippa!

<3
Kaikkien tämän postauksen kuvien ja videoiden kuvaajana on Katja Pietiläinen.

Menin tänään valkun siis Kinkulla. Katja tuli kuvaamaan, oltais otettu tallipv-video, muttei aika ihan riittänyt. Ehkä ensi su!

Hepan hoidettua suunnattiin maneesiin. Alkuverkan jälkeen mentiin kahdelle pääty-ympyrälle, jossa molemmissa oli yksi puomi. Se tultiin laukassa, tehtävän tarkoituksena oli yrittää saada askeleet oikein, eli puomin ylityksessä puomi jää etujalkojen taakse ja takajalkojen eteen, ei etu- tai takajalkojen väliin. Mulla oli aluksi ongelmia tässä, mutta kun sain Kinkusta paremman tuntuman niin osasin laskea askeleet puomille.
Suosittelen tätä harjoitusta kaikille, tässä oppii tosi hyvin laskemaan askelia ja ratsastamaan sen mukaan!


Vaihdettiin puomin tilalle aina ristikko tai toiseen suuntaan pysty, muuten sama homma.
Sitten tultiin kaikki ratana, piirrosta siitä en ole väsännyt mutta katsokaa videosta! Aluksi meni ihan todella penkin alle, sillä Kinkku innostui järkyttävästi viimeisellä suoralla linjalla ja lähti semmoiseen vauhtiin ettei olla ennen nähty! Lopuksi onneks hillitymmin. Onneksi en ollut ainoa.... :D





Tykkäsin kyllä muuten tosi paljon! Eikä tää tarvii muutakun treeniä ja treeniä :) Ensi valkkukin Kinkulla, tästedes varmasti hyvin moni. Postailen ensi tiistain tunnista myöhemmin, heipsun!

Postausideoita? :)

6 kommenttia:

  1. Ja Giiia parkuu. Ihanaa oli pitkästä aikaa tallilla, tuun kyllä toistekin kuvaamaan. Pitäää vaan ensin ostaa superlapaset :3 Ruffeki pääsee sit paimentelee niitä vuohia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä! Juu mielellään, ja sinne lämpiöönkin voi vähän väliä mennä lämmittelemään! Jossain vaiheessa tehdään se tallipv-video :C Ne vuohet on kyllä, huh.

      Poista
  2. proooooooooooo ♥ vitsi sul meni hyvin ainosein ;)

    VastaaPoista
  3. noi kuvat siiin ulkon on ihanii <3!! kunno proo helvetti!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mäki tykkään noista kuvista, kiitos kuvaajan :) pyh fanny, sä oot!!

      Poista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)