Sivut

keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Ensimmäinen kerta Wallulla

Hei!
Vihdoin pääsin ratsastamaan Wallulla, ja niin paljon olisi kerrottavaa mutta niin vähän aikaa. Aluksi Kia juoksutti Wallun jotta sen toinen takanen saataisiin kunnolla auki, en muista sen lihaksen nimeä mutta siellä on pieleen menneestä kengityksestä vähän jumissa oleva lihas, joka pitää saada hyvin auki ennen ratsastusta, varsinkin ennen hyppäämistä. Kun hetken ajan Wallu oli vertynyt niin jalka toimi melko normaalisti. Ajan kanssa tämäkin kyllä menee ohi. :)

Kia ratsasti ensin Wallulla, kertoi miten se toimii ja antoi paljon vinkkejä. Wallulla ei ollu hypätty vähään aikaan, niin sillä oli vähän energiaa. Kia meni ensin sileellä hetken, hyppäsi sitten vähäsen ja sitten oli mun vuoro. Pitkien välikäyntien jälkeen kokeilin eri asioita sileellä Wallulla, ja tulin itsekkin muutaman esteen ennen loppuverkkaa. Tässä muutama video minkä Kia otti:







Sekä koulussa että esteillä Wallu oli tosi skarpin ja terävän olonen, alussa oltiin molemmat vähän jännittyneitä. Vaikka Wallu oli hypätessä suht kuuma, se pysyi silti hyvin käsissä. Tykkäsin tästä pojasta kyllä hirveesti!! Hoidettiin Wallu pois, katsoin vielä kun Kia ratsasti toisen heppansa Acsun ja lähdettiin kotiin.

Kirjottelen myöhemmin lisää, heippa!:)

6 kommenttia:

  1. oot nii taitava (; hienosti<3

    VastaaPoista
  2. hienosti! hassu heppuli, laskeutuu aina oikees laukas alas esteiltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiittii! hahah joo, vaihto kyl melkee automaattisesti aina sen jälkee :D

      Poista
    2. haha se on sen verran herkkä poju et jos vähänki nojaat oikeelle ni se laskeutuu oikeel alas ja jos nojaat vasemmal ni tulee vasemmal alas ;)

      Poista
    3. Jep, se paljastaa mun virheet.. :D

      Poista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)