Sivut

tiistai 24. syyskuuta 2013

Eka valmennus ja ekat kisat Walperolla

Lauantaina ratsastin Wallun toista kertaa, tällä kertaa oli Tepon estevalmennus, Kia meni toiselle hepallaan Acsulla. Teppo oli tosi hyvä valmentaja, huomas kaikki pienimmätkin virheet ja tiesi millanen Wallu on, niin senkin oli helpompi antaa neuvoja. Teppo kehu meijän yhteistyötä ja näytti muutenkin olevan tyytyväinen. Jäi ihan hyvä maku siitä tunnista, vaikka ite välillä mokailinkin.. :)

Sunnuntaina mentiin Savijärvelle meidän ekoihin yhteisiin kisoihin. Menin Wallulla 80cm ja Kia meni sillä 100cm. Poika oli tosi vahva ja kuumana, kun ei pitkään aikaan ollut päässyt kisoihin. Kia autto meitä radankävelyssä ja verkassa, ja Wallu tuntu aika hyvältä ennen radalle menoa.

Itse mokasin muutamat lähestymiset radalla ja jäin vähän kiinni Wallun ollessa vahva, muuten mielestäni ekoiksi kisoiksi ja kolmanneksi ratsastuskerraksi meni hyvin. Uusinnassa otettiin yksi alas kun jäin vetämään suusta, ja Wallu herkkänä sakottaa tollasista. No, virheistä oppii ja rata meni muuten aika hyvin (ja vauhdikkaasti). Ensimmäiseen väliin olisi pitänyt ottaa kolme askelta, neljähän niitäkin sitten tuli, uusinnan ensimmäiset kaksi estettä meni vähän niin ja näin, ja sieltäkin vähän tipahdin kaulalle ilman jalustimia, mutta löysin onneks nopeasti tasapainon ja rata jatkui. No, näätte loput videolta.




Kia hyppäs sitten vielä metrin, joka ainakin mun silmissä näytti menevän tosi hyvin. Wallu oli kuulemma Kiallakin aika vahva. Uusinnassa ottivat pari alas, mutta muuten tosi hyvä rata ja voittohan niille sieltä tuli! Kia voitti valkosen huovan, mutta esteratsastajana ei tuu sitä käyttämään, niin anto sen mulle ja Wallulle (kun me osallistutaan joskus johonkin koulukisoihin :D). Ajettiin takaisin tallille, kävelytettiin hyvin vielä molemmat hepat ja lähdettiin kotiin.

Urpot :D

Suunnitelmassa ois nytten, että menen muutaman kerran Wallulla (esim Tepon valkkuun taas) ja sitten olisi ens viikon lauantaina 5.10. Eholla seurakisat, jonne varmaankin mennään, ja siitä viikon päästä sunnuntaina 13.10. Järvenpään aluekisat. Postailen lähemmin näistä lisää! 

Wallu muuttaa kun Kia lähtee, eli lokakuun lopulla. Huihui :)

4 kommenttia:

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)