Sivut

torstai 29. elokuuta 2013

UUSI ALKU // hyvästi Husö ja tervetuloa Wallu

Toivon, että mahdollisimman moni joka on yhtään kiinnostunut lukee tämän postauksen huolella, niin jatkossa ei olla ihan pihalla kaikesta.
Noniin, nyt alkaa pitkä postaus. Tein videopostauksenkin asiasta, mutta jostain syystä en pysty lataamaan sitä kamerasta tietokoneelle, joten pakko on jaksaa kirjoittaa. Nyt se alkaa.

Muutama viikko sitten Kia Hyttinen etsi ihmistä, joka ottaisi tämän toisen hevosen Varanaksen ylläpitoon, ja sai mut harkitsemaan sitä. Kia lähtee nuoremman estehevosensa kanssa Hollantiin puoleksi vuodeksi ja tämän takia etsi Wallulle paikkaa. Kia sanoi että saan ottaa sen niin pitkäksi aikaa itselleni kun haluan, vaikka lopullisesti. Kysyin Kialta et miksei myy Wallua jos kerta on valmis antamaan sen ylläpitoon kokonaan, vastaus oli jotain että Kia haluaa ratsastaa vielä joskus Wallulla kun se on vanhus.

Sain vanhemmat tykkäämään koko ideasta, ettei tarvitsisi ottaa omaa heppaa heti alkuun, näin olisi hyvä alottaa. Alettiin Kian kanssa ettimään Sipoosta tallipaikkoja, muttei löydetty oikein sopivia. Kia myöhemmin kerto, että voidaan laittaa se Antellien tallille Sipooseen. Käytiin siellä viime lauantaina, ja paikka oli tosi hyvän näkönen mukavine omistajineen. Sinne Wallu siis muuttaa, kuten Kian toinenkin heppa palattuaan Hollanista ens vuonna.

Saan tietenkin kisata ja valmentautua Wallulla niin paljon kun haluan. Wallulla on myös läpiratsastaja, Minna Pärssinen, 1-2krt viikossa, jolloin mäkin saisin vapaata ja hän kuulemma maksaisi osan tallimaksusta! Wohoo :) Ja munhan ei tarvitse maksaa muutakun tallipaikka ja kengitykset, ja sitten omat 'ylimääräiset' menot, niinkuin valkut ja kisat ym. Eli tätä parempaa diiliä saa hakea :D

Tottakai mua harmittaa ihan kauheesti jättää Husö. Ne hevoset, kaverit ja opettajat. Eniten kuitenkin haluan kehittyä ja edistyä tässä lajissa, niin on pakko olla valmis tekemään tällasia uhrauksia. Onneks tää ei jää tähän ja menen kyllä useinkin käymään Husössä, kisoissa ja tapahtumissa ja vaikka muuten vaan hengailemassa. Kaikki Husöläiset, jotka luette tätä: Rakastan teitä ja ikävä jää <3

Niille vielä tiedoksi jotka eivät Wallusta mitään tiedä, se on noin 14v ruuna ja tästä pääsette sen sukupostiin. Kia on hypännyt sillä viime aikoina 120-130cm luokkia.

Wallu ja Kia Laaksolla

Ens lauantaina menen testaamaan Wallua Kian kanssa sen nykyiselle tallille, ja jossain vaiheessa istutaan Kian perheen kanssa pöydän ääreen tekemään sopimukset ja puhumaan asiat vielä selviksi.
Ps. Uusi blogi minulle ja Wallulle on tekeillä.
(Vaikka teksti onkin asiallista, niin täällä ruudun toisella puolella ollaan yhtä hymyä!)

14 kommenttia:

  1. vähänkö kivaa! :) tai siis ei tietenkää kivaa et joudut luopuu husöstä yms, mut siis tosi hieno juttu tommonen diili ja jään innolla oottamaan teiän jatkoa :)

    VastaaPoista
  2. onnee aino!! <3 mul on jo nyt kauhee iksu, älä jätä meit

    VastaaPoista
  3. Wihihihiihii :D mua alko naurattaa iha sikana toi kuva xd

    VastaaPoista
  4. jeeee <3 ikävä tulee >: mut nyt sust tulee himmee proo

    VastaaPoista
  5. Ihan mahtavaa, että sait vanhemmat puhuttua mukaan tähän! :) Toivon teille kaikkea hyvää yhteiseen tulevaisuuteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, yllätyin itsekin siitä miten positiivisesti ne heti ryhty koko hommaan mukaan. :) Kiitos paljon!

      Poista
  6. LUKIJAKAMPANJA! :D → http://ikuistamaton.blogspot.fi/2013/09/004.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mutta liityn blogin lukijaksi vain jos blogi kiinnostaa minua. (:

      Poista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)