Sivut

torstai 18. huhtikuuta 2013

Vois perua kisat..

En syytä hevosta, mutta pakko myöntää, että Kinkku on nyt taas ollut huononpana. Vaikka en itse osaakkaan sillä ratsastaa ja sählään siellä itse, ei nyt vaan onnistu mikään koska se heppa on taas samanlainen. Ei oo kovin mun ratsastustaidoista kiinni, jos heppa pukittaa pohkeesta, vai onko?

No onneks se ei pukittanut kun kerran tai kaksi tiistaina tunnilla, mutta sekin oli tarpeeksi mun hermojen menetykseen. Menin sillä koulutunnin ja Jenna oletettavasti anto sen mulle koska meen sillä sunnuntaina sen 80cm. Tunnin aiheena oli saada hevonen eteen ja alas pikkuhiljaa löysemmällä ohjalla niin että hevonen rentoutuu ja laskee turpaa oikeesti alas pyöreeks. Hah, eipäs mun heppa ollut rento ja pyöree kun vasta loppuverkassa!




Koko tunti oli sinänsä vähän sähellystä. Tehtiin paljon ympyröillä töitä erilaisilla mukavilla tehtävillä. Mikään ei vaan onnistunut. Oisin halunnut ottaa jalustimet pois kun ne hölskyi ärsyttävästi jalassa, kun nuo saappaat on sen verran uudet ja jäykät vielä, etten saa painettua kantapäätä vielä tarpeeksi.


Kiitos Miisa ja Eme kuvista :)

2 kommenttia:

  1. no et varmana peru sä tuut kumminki voittaa ku oot noi yli pro! toi oli vaa yks tunti teil tulee menee kisat kumminki iha hyvi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en varppina tuu voittamaan! ite oot pro :( en kyl peru vaikka tekiskin mieli, kokemusta vaan. Ja ei Eerika, ei ollu vaan yksi tunti vaan viime aikoina on menny tyhmästi..

      Poista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)