Sivut

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Hyi ihan hävettää...




Noi saappaat on just täydellisen malliset mulle!
Koko valmennus oli suoraan sanottuna ihan kaamee. Kinkku oli taas huonompi, se ei suostunu liikkumaan ja pukkiakin tuli. Aloin itse niin kauheesti säheltämään, etten löytänyt hyviä hyppykohtia ja nyt oikeesti hävettää..

Aluksi tultiin ympyrällä puomeja, vastalaukkoja, pidennyksiä ja lyhennyksiä. Kinkku ei liikkunut mihkään. Ja kaikenlisäksi unohdin kannukset himaan, höh.

Tän jälkeen tultiin ristikkoa, jonka molemmilla puolilla oli puomit ja molemmille puolille tuli kolme askelta. Aluksi oikeaan kierrokseen meni ihan ok vaikka puomi joskus sattuikin takajalkojen tai etujalkojen väliin. Vasempaan kierrokseen menikin sitten paljon huonommin.

Sen jälkeen tultiin pientä helppoa rataa. Eka kerta meni hyvin, parhaiten. Tokalla kerralla tultiin päin okseria, joka näkyy videolla. Sen jälkeen en enää osannut löytää hyviä paikkoja ja lopputunti menikin sitten siinä...

Videot ja kuvat otti Jonna, kiitos! :)

7 kommenttia:

  1. pöh pah aino sä ridasit just hyvin!

    VastaaPoista
  2. Ton tekstin luettua luulin et tolla videol näkyis jotain kauheeta menoo, mut mun mielest näytti kivalt! Mitä ny tolle okserille tollane yks hyppy niiku sanoitki, mut muute hyvin mun mielestä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin verrattuna meijän viime valkkuihin tää oli ihan tuskaa.. Mut kiitos Ada :)

      Poista
  3. jee hyvin tsemppasit vaik kinkku oliki kiukkune ! :)

    VastaaPoista
  4. Very quickly this website will be famous amid all blogging visitors, due to it's fastidious posts

    My site more tips here - pornharvest.com

    VastaaPoista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)