Sivut

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Maastoesteitä!!

Noiin, ensimmäisellä tunnilla käyty ja oli ihana alotus :) Aluksi kuulin, että meen Tahvolla. Sitten kuulin, että meen sillä maastoesteitä ja järkytyin. Tahvo-nimestäkin voi päätellä millanen sählääjä se on. Jenna lupas että saan vaihtaa heppaa jos joku tuntilaisista suostuu vaihtoon. En viittinyt mennä Tahvolla, mutta menisin sillä jos ei muu auta. Yks ihana tyttö kuitenkin mielellään vaihtoi heppoja, ja mun onnekseni se meni Sepolla. Heh.

No alkuverkat kentällä ja muutamat verkkahypyt ja sitten lähettiin maastoon. Maastoesteiden alue on tosi pieni, ja siellä laukataa ympyrässä bankettien ympärillä, kunnes jostain kääntää bankettiin. Jenna pisti mut alottamaan ja ekaksi oli pieni banketti, joka oli aluksi yllättävän vaikea. Seppo kompuroi, tultiin vinossa ja se siirsi banketin päällä iti banketin päällä siirtä raviin.

Melkein jokasella hypyllä banketin haastavuus yllätti ja jäin jälkeen, pari kertaa vahingossa suuhun kiinni. Ei se kuulemma haitannut. Tultiin taas vähän isompaa jonka jälken jaettiin meidän porukka kahteen ryhmään. Minä ja kaksi muuta tyttöä saatiin hypätä toisiksi isoin kaikista banketeista, kun taas loput jatkoivat pienemmillä. Tässä banketissa hevonen ehtii tehdä yhden laukka-askeleen banketin päällä. Sekin sujui ihan hyvin, vaikka aluksi tultiin niin vinosti, että meinattiin hypätä ohi.

Tämän jälkeen parin isomman banketin välistä, jotka muodostivat 'kujan' pienemmälle banketille. Seuraavat kuvat ovat siitä, jos oikein tajusin. Tämän jälkeen hypättiin pari kertaa iso tukki ja lähdettiin loppuverkkaamaan kentälle.

Kuvat (c) Mona Pakarinen



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)