Sivut

keskiviikko 22. elokuuta 2012

homma hanskassa ja hanskat hukassa

Hyi kauhee, oli ehkä vauhdikkain koulutunti ikinä. Sain Dannyn, joka ei oo kauheen pitkään ollut Husössä. Sillä on usein jarrut hukassa...

Tunnilla tehtiin pidennyksiä, lyhennyksiä, avoja, ympyröitä, puomeja ja laukanvaihdot. Tai piti tehdä. Ainoa mihin mä keskityin oli löytää ne jarrut. Jenna antoi mulle onneks usein armoa, esim kun mentiin harjotusravia, sain keventää, jotta mun olis helpompi olla sen pompottavassa ravissa, etten nykis sen suusta ja hiplais sen kylkiä jaloilla. Silleen se kanssa vähän rentoutu. Laukat oli pelkkää juoksemista hirveetä vauhtia. Avot oli pelkkää vääntöä. Askeleen pidennykset yllättäen onnistu superisti, lyhennykset ongelmista huolimatta meni kans hyvin, se jopa lyhensi, joka on kuulemma sille vähän hankalaa.

Laukanvaihdoit oli sitten aivan eri juttu. Kääntyminen pitkältä sivulta keskihalkasijalle, laukanvaihto ja suunnanmuutos. Simppeliä on, ainakin niin luulis. Tultiin tosi hätiköidyssä laukassa ja se vaihto ristille. Jenna sano että jatka laukkaamista niin pitkään että se vaihtaa. No vaihtoa ei tullut, vaikka Jenna sano että aina se vaan yritti. Koko ajan laukka tippu väärälle ja kun se taas yritti vaihtaa niin ristille. Jenna käski nopeasti siirtää raviin, heti nostaa oikea laukka ja kiittää. Sama juttu toiseen suuntaan, ei vaihtanut pikkupoika laukkaa. Jenna kuitenkin antoi anteeks, onhan se kuitenkin nuori ja aika hankala.

Ei nyt oo tunnista kuvia, ette kyl ois halunnu nähdäkkään! Ens kerralla meen Sepolla valkkuun ja se on sunnuntaina. Heippa! (:

koirani päätti sitten sukeltaa pallon perään... vieressä ruffe (:
enkä sit jaksanut laittaa blogin osotetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)