Sivut

perjantai 8. kesäkuuta 2012

tyytyväinen ratsastaja

Nyt tulee taas tylsä kuvaton postaus. Menin siis taas Eskolla, joka oli aluksi hieman hidas pohkeelle. Käynnissä alotettiin pohkeenväistöllä, tullaan lyhyen sivun lopusta kulmasta pohkeenväistöä pituushalkasijalle, etuosa johtaen. Esko väistättää usein herkästi pitkiä askelia ja tosi jyrkkään. Yritin välttää tätä ja muuten meni ihan nätisti. Alkuravien aikana herättelin hobua ja keskityin ainoastaan siihen, että se reagoi pohkeeseen ja käyttää jalkojaan aktiivisesti. Ihan mukavaksi se alkoi kehkeytyä.

Ravissa tultiin sama juttu molempiin suuntiin, oli samanlainen kuin käynnissäkin. Koko tunti meni yllättävän hyvin, Esko polki hyvin ja oli rento. Meitä oli kolme tunnilla, ja sillä aikaan kun kaksi muuta laukkasi toisella pääty-ympyrällä, työstettiin Eskon kanssa ravia toisella pääty-ympyrällä opettajan ohjatessa. Pidennettiin ja lyhennettiin askelta, haettiin sitä kunnon harjotusravia. Esko oli todella hyvä tässä, tykkäsin kovasti vaikka omat vatsalihakset olikin koetuksella.

Kun toisten vuoro oli mennä ravirääkkäykseen, menin itse laukkaamaan toiselle pääty-ympyrälle. Esko oli todella hyvä laukassa, rento ja eteenpäinpyrkivä. Eskolla on tosi mukava keinuva laukka, eikä se edes reagoinut päätä heittämällä tai hypähtämällä raippaan. Laukat vielä toiseen suuntaan ja loppuverkka, joka oli tunnin yksi parhaimmista pätkistä, heti ravirääkin jälkeen. Rento ja pyöreä heppa, kyllä tykkäsin.

Opettajan kanssa juteltiin, että osallistun Eskolla näillä näkymin Talman harjotuskoulukisoihin. En ota tätä niin vakavasti, niin miksei. Eihän siinä mitään hävitä (paitsi rahaa) jos ei onnistuta. Koitan Eskoa KN-specialissa, pelottaa vaan tuomarin alku- ja lopputervehdykset, kun Esko on niin kärsimätön pysähdyksissä!

Jos siltä tuntuu, pistäkää ihmeessä lukijat kommenttia, jos ootte esim erikoispostauksen tarpeessa? Voin pistää taas kyselyn millasta postausta haluatte, voin pitää vaikka varustepostauksen. Tallipv video tulee ensi valmennuksesta, jos Fanny pääse sillon kuvaamaan. Pistäkäähän kommenttia ;)

2 kommenttia:

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)