Sivut

torstai 7. kesäkuuta 2012

valkka Sepellä + sitäsuntätä

Huh, mulla oli tänään aika rankka valmennus Sepon kanssa. Aluks verkan jälkeen mentiin pääty-ympyrällä puomeja molempiin suuntaan laukassa. Meitä oli tänään vaan kolme kentällä, hyvähyvä! Toisella puolella kenttää oli estesokkelo, johon käytiin pala palalta käsiks. Aluksi tultiin ratapiirroksessa näkyvää kavalettisarjaa, meni ihan mukavasti. Seppo oli kieltämättä vähän pohkeen takana, muutaman raipan hipasun jälkeen mentiikin ihan reippaasti.

Tultiin sen jälkeen ekaks kavaletit, sen jälkeen toiseen päähän, keskihalkasijalle, pysty ja 5 laukka-askelta okserille. Useimmat tuli sen laiskasti kuudella jota Gia ei päästänyt läpi. Tultiin koko homma ratana. Nyt jos haluatte pysyä mukana, tsekkailkaa ratapiirroksesta. (KLIKATKAA SE ISOKSI)


Ensin kavaletit, jonka jälkeen ympyrä ja kakkosesteelle, sininen pysty. 4/5 laukka-askelta keltaselle pystylle, lyhyen sivun jälkeen sarjalle. Tämän jälkeen neljä laukka-askelta vitosesteelle, eli okserille. Käännös oikeaan ja sarja uudestaan, tämän jälkeen seiskaesteelle, eli vihreälle pystyllä pituushalkaisijalla, viisi laukka-askelta ja okseri. Tultiin tämä muutaman kerran ja Seppo yllätti! Muuten oli hyvä mut Gia sano että mun pitäs pitää ylävartaloo enemmän pystyssä. Sit loppuverkka ja annoin Sepon Gialle, kun se lähti leiriläisten kanssa maastoon (Husössä on siis leirit menossa) 

Tässä vielä laitan kuvan mun kauniista skootterista, Kymco Super 8. My love ;)



 Sit ajelin himaanpäin niin tunnistin Bambin laitsan varrelta ja pysäköin skoban siihe tien varteen. Otin tammasta kuvan ja vähän silittelin sitä, kauhea ikävä tätä pikkuista. Toivottavasti parantuu syksyksi!

<3
Olipa monimutkanen postaus, toivottavasti joku jakso lukee :D Kohta lähen vielä Talmaan ajamaan ja tunnille, postaan siitä huomenna... Moikka :)

2 kommenttia:

  1. Ooi, kuulosti tosi kivalt valkkukerralta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täs valkus tehtävät oli aika vaativia ja monimutkasia mut sit ku alko pelittämään nii oli tosi hauskaa ja tehokasta! (:

      Poista

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)