Sivut

torstai 18. elokuuta 2011

Tuuptuuptuup...

Moro :)
ens viikolla alkaa tunnit, mut nyt on jo lasten tunnit menossa. Eli ennen ku menin ratsastaa jouduin taas auttaa parii kakaraa ponin selkään... :D Mut sitten ku hain Maxin kentälle ja lapset lähti nii alko kunnon kouluvääntö :) Alotettiin saman tien takaosakäännöksillä ja pohkeenväistöillä käynnissä ja harjotusravissa. Heti kun Maxi jätettiin yksin, niin alkohan ne takajalatkin liikkumaan ! Ei kuitenkaan tarpeeksi, oli työtä koko ratsastuksen ajan. Tein pohkeenväistöä 10 metrin voltilla, niin, että Maxin peräosa oli koko ajan ulkona kiertäessä volttia. Se sujui loistavasti, Maxi alkoi kuuntelemaan apuja herkemmin ja myötämään.

Laukassa koko homma piti aloittaa alusta, se nosti saman tien pään ylös ja juoksi eteenpäin, ei tehnyt työtä ollenkaan. No, eikun hommiin :) tein lopuksi myös laukanvaihtoja kahdeksikossa ja laukkalävistäjiä, huomasin että veivaan vähän käsillä, sitä pitää harjotella :(

Lopuksi menin maastoon ravailemaan (ja hups, laukkailemaan) Poni pisti todella vastaan, ei millään olisi halunnut tänää maastoon ! :D No, olin tosi päättäväinen täti ja sain taisteluiden jälkeen sen metsään :) Mutta kivaaha meillä oli, laukattii metsässä ja sitte pellolla :) Loppukäynnit pitkin ohjin ojista ruohoa syöden, näin meijä päivä :)

talvi 2010-2011
(vanha, olin vielä huonompi ku nykyää)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)