Sivut

lauantai 13. elokuuta 2011

Antti Jurvasen estevalmennus

 Hello ! :)
Antti Jurvanen tosiaan piti meille estevalmennuksen 5.8.-6.8. :)
1. päivä
Maxi oli ensimmäisenä päivänä todella laiska, piti ottaa jopa kouluraippa messiin. Laiskuus saattoi hyvinkin johtua erittäin kuumasta säästä, oli tuskaa ratsastajallekkin ! :( No, en ollut hypännyt Maxilla aikoihin, joten alku olikin jotain erittäin mielenkiintoista :D Maxi kielsi heti ensimmäisen kavaletin ja minäpä liu'uin kaulaa pitkin puomin yli !
No, hyvin se meni kuitenkin loppujen lopuksi :) ensimmäisenä päivänä menimme vain kavaletteja ja harjoittelimme tekniikoita :) Teimme raskasta kahdeksikkotehtävää, en enää ikinä halua tehdä sitä, ainakaan laiskalla Maxilla ! :D No, tässä muutama kuva ensimmäisestä päivästä :


Poni innostu joskus
Näin me hypitään kavaletteja ;D

2.päivä
Eli toisena päivänä oli kylmempää ja sateista, niin ponilla oli vähän enemmän energiaa, hyvä niin, koska hypättiin jotain 80 cm. :) Tipuin Maxilta molempina päivinä, toisena päivänä syynä oli se, että Maxi kielsi ensimmäisen kerran ja toisen kerran se hyppäsikin jo yhtä laukka-askelta ennen, enkä ollut tosiaankaan varautunut ! Siispä hypyn jälkeen rojahdin kaulalle ja Maxi pysähtyi ja laski kaulansa, tipuin siis samalla tavalla kuin ensimmäisenä päivänä; liukumalla kaulaa pitkin maahan. :) Muuten meni hyvin, kenttäämme on suurennettu joten saimme rakennettua muutaman esteen radan, sujui ongelmitta ! Jos ei lasketa valmennuksen ensimmäisiä kieltoja ;D ! Make ja Kata hyppäsivät metriä, en hypännyt Maxin kanssa, koska sen rakenne on liian ''jykevä'' :) en tiedä saisinko sen hyppäämään niin ''korkeaa'', voi olla liian korkea sille :) Noh, tässä toisen päivän kuvia, harmi että kuvaaja Venla Nurmi ei saanut tippumisesta kuvaa !

80cm okseri
formula :)

kolme vikaa oli kans jotain 75-85cm :)
Ensi kertaan taas, heido ! ;)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)