Sivut

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Savijärven seuraestekisat

Tultiin Maijan ja iskän kanssa aikasin aamulla tallille, oltiin lauantaina pistetty Maijan kanssa melkein kaikki kuntoon, niin sunnuntaina ei tarvinnut kun lastata hevoset ja pistää kamat autoon. Kinkku ja Capo lastautui todella hyvin ja ajomatkakin sujui ongelmitta.


Odoteltiin pitkä tovi kisoissa omia vuorojamme, Kinkku ja Capo odotteli kiltisti autossa ja me vaan chillailtiin.

Iskän autossa hengailua.. Vieressäni kisahoitajani Eme ja Maijastakin näkyy osa.
ps. Williams.



Mua ja Maijaa salakuvattiin..

Vihdoin otettiin hepat ulos ja mentiin kävelemään rataa, jonka jälkeen olikin aika nousta hevosten selkään, verkata ekaan luokkaan 70-80cm ja mennä radalle. Esteen tuntu todella pieniltä verrattuna Husössä hypättyihin ja Kinkku oli muutenkin kaikkea muuta kuin oma itsensä. Siitä oli tullut ihan löysä ja hidas pohkeelle. Tämä luokka meni silti suht hyvin!

Videot (c) Miira ja kuvat (c) Emeliina



Pistin jonkun ihmemusiikin youtubesta, kun en halunnut äänten kuuluvan..
Loppujenlopuksi tultiin viidenneksi, johon olen kyllä tyytyväinen kun kisaajia oli tässä luokassa 35!


Oltiin ihan viimesten joukossa tässä luokassa, niin palkintojenjaon jälkeen hepat hoitajille ja kävelemään 90cm rataa, joka oli kovin samanlainen kuin tämä edellinenkin.

Palkintojenjaosta, minä ja Kinkku sovitaan hyvin yhteen.. :D<3

Sitten verkkaamaan 90cm ja radalle!


Radan alussa oli sekaannusta tuomarin kanssa, mutta vihdoin pääsin starttaamaan. Kinkku oli reipas, mutta löysä. Kolmosesteelle sitten tyrkkäsin sen ihan juureen ja tadaa, puomi tipahti. Yritin olla masentumatta ja ratsastaa radan loppuun, mutta ajatukset oli tosi sekavat. En oikein keskittynyt, ja kun Kinkku tuli neloseenkin ihan juureen ja melkein tiputti, keskityin kunnolla radan loppuun ja lähdin loppuverkkaamaan. 








<3

Pian pistin hepan Emen kanssa traikkukuntoon, ja pian päästin jo lähtemään Husötä kohti.


Husössä meitä odotti traikun siivoaminen ja kamojen purku! Heitin Kinkun vielä ennen lähtöäni laitsalle, ja se pinkaisi kiitolaukkaan kavereiden luo. Nyt silläkin alkoi kuukauden ansaittu kesäloma.

Oli kaikesta huolimatta mukavat kisat! Kiitokset erityisesti ahkerille kisahoitajille/kuvaajille Emelle ja Miiralle.

8 kommenttia:

Kommentoi ihmeessä, mitä pidit! :)